Great things never come from confort zones…

Leuk dat je meer over Inovar wilt weten! Mijn naam is Elbert Smit, oprichter van Inovar. Ik ben ooit begonnen als hardware en software ontwikkelaar, werkend aan Nederlandse en Europese projecten. Daarna heb ik mijn hart gevolgd en de overstap gemaakt naar de (jeugd)zorg en sinds een paar jaar van loondienst naar zelfstandig professional. Kortom: ik hou van een uitdaging en blijf graag in beweging!

Wat zeg ik over mezelf?
Vanuit mijn deskundigheid, betrokkenheid en natuurlijke nieuwsgierigheid help ik graag bij het professionaliseren van de informatiestromen binnen organisaties, zodat ze optimaal bijdragen aan het bedrijfsresultaat.

Mijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de verbindingen tussen (werk)processen, informatievoorziening en technologie op alle niveaus binnen de organisatie. Ik doorzie snel de complexiteit van systemen, maar durf tegelijkertijd de oplossing simpel en praktisch te houden.

Door mijn werkervaring als ontwikkelaar, analist en adviseur ben ik een prima sparringpartner voor bestuurders, leidinggevenden, technici en gebruikers en weet ik mensen te verbinden.

Positieve roddel, oftewel: wat zeggen anderen over mij?
Analytisch scherp met een vleugje humor, deskundig, creatief en altijd bereid om mee te denken.

Kijk voor een actueel overzicht van mijn kennis en ervaring op mijn LinkedIn pagina